Ildikó minden várakozásunkat felülmúlta

2. várandósságom alatt költöztünk az új lakásunkba. Volt bennem azért némi aggodalom, hogy vajon milyen lesz az új védőnő, mit fog szólni az eltérő fejlődésű nagyfiamhoz, illetve az otthonszülési terveinkhez? Ildikó minden várakozásunkat felülmúlta <3. A kommunikációs nehézségekkel élő nagyfiammal már az első alkalomtól megtalálta a közös hangot (úgyanúgy mint az azóta született kisfiammal és kislányommal is 🙂 ).
Párom is és én is nagyon hamar megszerettük, többek között nyitott személyiségéért, önzetlen segítőkészségéért és család, illetve anya-baba barát szemléletéért. Nagy tudású, minden helyzetre tud valami jó ötletet javasolni, ugyanakkor nem terheli a saját elképzelésével az anyukát, igyekszik figyelembe venni a család érdekeit a tanácsai során és maximális nyitottsággal áll az új esetleg a mi társadalmunkban még nem annyira megszokott helyzetek elé.
Szeretettel és megértéssel veszi körül az elbizonytalanodó, támogatásra vágyó kismamát, megnyugtatja és megerősíti Őt az anyaságában is.
Mindenkinek ilyen csodás védőnénire volna szüksége!

Hegedűs Vivien